Ple de pressupostos 2010

14 Mai 2010 at 6:13 pm

Després de que els mitjans de comunicació ens bombardegin amb les conseqüències de la crisis econòmica, les retallades pressupostaries aplicades pels diferents governs europeus o els ajustos que haurà de realitzar la Generalitat, va ser reconfortant anar al Ple, i veure que això de la crisis no va amb nosaltres, a Aiguaviva continuem al nostre meravellós “Mundo de Yupi”, aliens a la que està caient sobre la resta de mortals.

Al menys això és el que sembla després de veure les assignacions d’algunes partides incloses en el pressupost de 1.979.121’95 euros aprovat ahir.

Sobte comprovar que en aquest context, a Aiguaviva ens gastarem aquest any, 40.000€ en publicacions, (55€ per habitants, o el que és el mateix, 220 € per casa si a aquesta hi viuen 4 persones). També sorprenen els 78.200 € destinats a festes, (uns 110€ per persona, o “personeta”). Esperem que aquesta alegria pressupostaria, no faci que altres partides, com la de les ajudes directes als pares per els estudis dels seus fill, no es tornin a quedar curta com ja ha passat altres anys.

En resum, -i malgrat la crisis-, les despeses ordinàries del pressupost del 2010, no presenten novetats respecte a les d’anys anteriors.

.

Potser caldria destacar que a aquest Ple, per segona vegada en els poc més de 10 mesos que porta en Joaquim Mateu com alcalde, no es va aprovar un punt de l’ordre del dia. Aquest cop va ser la moció de “A taula, en Català”, que en principi el PIA volia votar a favor, però al veure que AxC, ERC i CiU votaven en contra, va optar per abstenir-se, resultant rebutjada la proposta. Al Ple ordinari de març ja va haver de retirar un punt referit al Consell de Participació Ciutadana, al trobar-se amb la negativa de CiU a votar a favor.

Anuncis

Entry filed under: Aiguaviva.

Reunió de l’AMPA La gestió del polivalent


Darreres entrades


%d bloggers like this: