Resum del Ple 6/09

14 Juny 2009 at 10:50 pm Deixa un comentari

El darrer Ple ordinari va ser un exemple més de com es fan les coses al nostre poble. Fins hi tot es podria dir que va ser divertit, si no fos perquè algunes de les barbaritats, es paguem amb els nostres diners.

Els que vam assistir al Ple, un dels més concorreguts de l’actual mandat, vam poder comprovar coses com aquestes:

Pobre gestió. Pràcticament la meitat dels punts del ordre del dia eren aprovacions d’actes de plens anteriors, (sis en total), i l’altre meitat eren subvencions.

Desídia. Les actes que suposadament s’havien corregit al Ple Ordinari anterior, continuaven tenint errades.

Despeses qüestionables. Una de les subvencions aprovades, era per pagar part de la instal•lació de l’aire acondicionat a l’IES de Vilablareix, (3.141 Euros), una despesa curiosa, si tenim en compte que a l’estiu no hi han classes. Per cert, si paguem l’aire acondicionat de l’IES de Vilablareix, per què no el posem al col•legi del poble?

Poca formalitat. L’equip de govern va afegir un punt, referent a una subvenció per la comissió de festes, com a “urgència”, tot i que pel que sembla, el que realment va passar és que es van descuidar de posar-ho a l’ordre del dia.

Defensa d’interessos particulars. El regidor d’ERC va utilitzar el seu torn de precs, per criticar a l’equip de govern per no deixar que els carros del super es puguin deixar a la vorera. També va dir que l’Ajuntament hauria d’habilitar més espai per fer aparcaments, (sembla que ERC pensa que a Aiguaviva hi han problemes d’estacionament).

Pobre oposició. Per altre part, tot i que ERC al seu bloc critica que no es publiquin les actes, al Ple no va fer cap comentari sobre el tema. Recordo que l’equip de govern diu que ha retirat les actes de la seva web, perquè està prohibit publicar-les, cosa que no és certa. Una mostra d’això és que els ajuntaments més importants de Catalunya les continuen publicant. (Manca de transparència).

Quan va acabar el Ple, i es va donar la paraula als veïns, la cosa encara es va animar més.

– Es va recriminar a l’equip de govern, el lamentable estat en que es troba el barri de Can Jordi.

– Es va qüestionar la manera com el nostre Ajuntament ha gestionat els diners de l’anomenat “Pla Zapatero”, aprofitant de passada per demanar feina.

– L’equip de govern va justificar que els joves del poble no puguin fer servir les porteries de la pista, argumentant que també les utilitzen altra gent de fora no desitjada, (com va comentar algú del públic, es fa pagar a justos per pecadors).

– El regidor d’esports va anunciar la seva intenció de fer un camp de futbol al costat del polivalent. També des del públic es va dir que això era gastar dos cops els diners per una mateixa cosa, doncs fa pocs mesos es va fer una “caricatura” de camp de futbol al costat de la Bellsolà. Mentre els nens i joves del poble no tenen un pavelló per poder practicar esport seriosament, a Aiguaviva ens gastem els diners en fer camps de futbol (EN PLURAL).

En definitiva, el Ple va ser un exemple de què i com fan les coses els nostres polítics, els polítics que tenim, i entre els que possiblement haurem de triar dintre de dos anys, a les municipals de 2011. Si admetem que l’ERC actual, el màxim que pot aconseguir és 1 regidor, (també podria no treure cap), les possibilitats reals pel proper mandat només són dos.

A) Tornar a repetir el govern CiU – PIA.

B) Tornar a fer alcalde a n’en Ramon Martínez, (amb el suport d’ERC).

Quina opció t’agrada més ?

(comenta-ho al Fòrum)

Anuncis

Entry filed under: Aiguaviva.

Reflexions Personals Darrer dia amb l’Anna i l’Aida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Darreres entrades


%d bloggers like this: