Fornells de la Selva

1 Mai 2009 at 3:32 pm Deixa un comentari

Fa uns dies, la meva filla va participar a un campionat de patinatge. Nenes pertanyents a clubs de diferents municipis, van demostrar el que sabien fer sobre els patins. Aquest cop, el campionat per a les nenes d’Aiguaviva es feia a casa, a Fornells, el poble que les ha acollit i permès practicar l’esport que tant els hi agrada.

Fornells ha estat un poble governat durant molts anys per CiU, com el nostre, però desgraciadament per nosaltres, la gestió municipal no ha estat la mateixa.

pavello2En matèria esportiva, els veïns de Fornells poden gaudir de dos pavellons, un camp de futbol de gespa i una piscina municipal, nosaltres, a Aiguaviva, no tenim cap d’aquests equipaments, (a no ser que vulguem comptar com a tal, la caricatura de camp de futbol que s’ha fet al costat de la Bellsolà).

ordinadorsEn centres socials també ens superen de llarg, i no només en nombre, també en qualitat. Al bar d’un d’aquests centres, hi ha una zona amb diversos ordinadors, des d’on els veïns poden connectar-se a internet. A més, actualment estan construint un nou espai, molt més gran que els ja existents. Nosaltres… tenim un polivalent que encara no s’ha acabat i ja se’ns ha quedat petit.

mercatUna altra important diferència la trobem en el comerç. Al centre urbà de Fornells podem trobar perruqueria, farmàcia, immobiliàries, carnisseria, supermercat, estanc, botiga d’ordinadors, entitats bancàries, bars i cafeteries, mercat, botiga de roba… i a Aiguaviva què tenim? Doncs, una farmàcia, dos bars i un súper que monopolitza el comerç del municipi.

Podria continuar parlant dels seus parcs infantils, escola, fires i festes, neteja, activitats… però llavors això seria massa llarg.

És cert que Fornells te uns 2.000 habitants, gairebé tres vegades més que nosaltres (que tenim uns 720), i per això seria lògic que ells ens tripliquessin també en nombre d’equipament, serveis o comerços, però la realitat és que a Aiguaviva no tenim ni una desena part del que tenen ells. I a més, amb un baix deute municipal.

Però si segueixo enamorat d’Aiguaviva, és perquè sóc dels que pensa que el que realment importa de les coses no és el que són, sinó el que poden arribar a ser. I no puc deixar d’imaginar com podria ser el nostre poble amb una eficaç gestió municipal. Sóc conscient de que amb els nostres polítics actuals, no podrem arribar gaire lluny, però estic convençut de que algun dia, la gent d’Aiguaviva decidirà que ja és hora de que les coses canviïn, i llavors…

 

(Pots fer aquí el teu comentari, o bé al Fòrum)

 

 

Entry filed under: Aiguaviva.

Les entitats de CiU Ens treuen les actes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Darreres entrades


%d bloggers like this: