Creix l’ús d’internet

10 Març 2009 at 6:48 pm Deixa un comentari

La utilització que els veïns del poble fan d’internet, està registrant una evolució més que notable.

Un fet que evidencia aquests creixement, és el nombre d’enllaços a pàgines del poble que apareixen a viureaaiguaviva.com. Quan va néixer aquest bloc, ara fa poc més de 9 mesos, eren 7, ara ja són 19.

Entre aquestes noves incorporacions cal destacar dos.

La primera són els blocs que l’escola ha sumat a la xarxa, blocs diferents per cada classe, que ens expliquen i mostren, les activitats que els nostres fills realitzen al centre i fora d’ell. És evident que amb iniciatives com aquestes, es fomenta l’interès dels més joves per les noves tecnologies i les seves possibilitats.

La segona important incorporació, és la d’ERC, el primer partit municipal que penja la seva web a internet. És molt possible que ara, la resta de grups decideixi imitar als republicans i pengin també les seves pàgines. Serà l’efecte Obama ?

Un altre fenomen que no deixa de créixer, és la participació de veïns a les diferents xarxes socials, però en aquest cas, la seva quantificació és més complicada.

El que si es poden quantificar són les visites que rep viureaaiguaviva.com, i que ja superen àmpliament les 250 setmanals (268 i 257 les dues darreres setmanes). Això representa una mitja de 37,5 visites úniques diàries (encara que s’entri diverses vegades des d’un mateix ordinador, el sistema només comptabilitza una entrada). El nombre màxim de visites úniques registrades en un mateix dia ha estat de 74. Aquest volum de visites a un poble de 720 habitants i uns 265 habitatges, és realment important.

Una altra dada objectiva, és el dels enllaços a altres blocs i webs, més utilitzats a viureaaiguaviva.com. Els darrers 100 clics s’han fet a les següents pàgines:

  Fòrum 27
  Google 19
  CEIP C.Mitjà 6
  Saubi – BTT 6
  ERC 5
  CEIP C.Superior 4
  CEIP.Hort.2on 4
  CEIP.Marietes 4
  El punt 4
  Escola 4
  Bloc Joan Pau 3
  CEIP Abelles 3
  Ajuntament 2
  CEIP.Hort.1er 2
  CEIP.Primer 2
  Catalunya informació 1
  CEIP.Segon 1
  Diari de Girona 1
  sonido & silencio 1
  Tirínculis 1

 

És evident que l’interès dels nostres veïns per l’ús d’internet continuarà augmentant, pel que seria interessant que els nostres polítics locals, com ja han fet els d’altres municipis propers, prenguessin determinades iniciatives, que ajudin a consolidar i promoure la utilització de la xarxa. 

 

Per finalitzar, vull donar les gràcies a totes i tots els que visiteu, utilitzeu i col·laboreu amb aquest bloc, moltes gràcies.  

 

Pots fer el teu comentari aquí, o al fòrum.

Anuncis

Entry filed under: Aiguaviva.

El camp de futbol Les entitats de CiU

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Darreres entrades


%d bloggers like this: