El camp de futbol

4 Març 2009 at 10:39 pm Deixa un comentari

Darrerament, tant al carrer com al fòrum, alguns veïns han parlat de la possibilitat de que l’Ajuntament faci un camp de futbol. 

Un dels principals arguments que utilitzen alguns per justificar el projecte, és que el seu cost seria molt inferior al d’una piscina o al d’un pavelló. Altres veïns, pensem que l’ordre en l’execució dels projectes no ha de venir determinat pels seus costos, sinó per les necessitats reals, doncs un equipament econòmic però poc utilitzat, resulta més car que un amb un preu més elevat però amb moltes demandes i possibilitats. L’Ajuntament hauria de decidir quina instal·lació necessita el poble, i estalviar i aconseguir diners per poder-la materialitzar, el que no pot fer, és renunciar a les prioritats i a sobre, gastar-se els diners en fer altres coses menys necessàries.

Un camp de futbol, que a més segons alguns emplaçaments estudiats no permetria respectar les mides reglamentaries, seria un equipament destinat a un limitat grup de veïns, i per tant, el seu rendiment social seria més aviat pobre.

Tant la piscina projectada, com el camp de futbol, poden afavorir l’oci d’alguns veïns, però no ajudaran a promoure l’esport. Cap dels dos equipaments permetran que els nens d’Aiguaviva puguin practicar regularment cap esport. La piscina perquè només funcionaria 2 o 3 mesos a l’any, i el camp de futbol perquè no hi han prou nens al poble per fer un equip a cap categoria.

L’únic equipament que permetria promoure l’esport, (tant de nens com de nenes), i a l’hora oferiria cobertura a múltiples activitats culturals, seria un pavelló. Però sembla que pels nostres governants actuals (CiU-PIA), aquesta no és una prioritat.

No dic que Aiguaviva no hagi de tenir mai un camp de futbol ni una piscina, només penso que les coses s’han de fer tenint en compte el poble que som i el nombre d’habitants que tenim. Possiblement quan es comenci a desenvolupar el Pla General, el poble superarà ràpida i àmpliament el miler d’habitants, i llavors serà molt més lògic tenir piscina i camp de futbol, però ara, amb 721 habitants, penso que el millor seria no malbaratar els diners i fer el que realment és millor pel poble.

 

(Pots comentar el tema aquí, o bé al fòrum).

Anuncis

Entry filed under: Aiguaviva.

La piscina municipal Creix l’ús d’internet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Darreres entrades


%d bloggers like this: