Ple de març del 2010

20 Març 2010 at 11:23 am

El Ple de dijous va ser llarg, -tres hores-, però com de costum, els seus protagonistes no van defraudar i van tornar a realitzar un gran espectacle.

El primer punt àlgid va ser el que feia referència a un suposat Consell de Participació Ciutadana, que en realitat pretenia ser un Consell de Control de les Entitats. Les crítiques de l’oposició i de CiU van deixar sol a l’Alcalde del PIA que es va veure obligat a retirar el punt.

Més tard es va aprovar la modificació de les clàusules de la gestió del bar del polivalent, (clàusules que mai s’han fet complir). Del bar també es va parlar, i molt, al torn que tenen els ciutadans un cop finalitzat el Ple, i cap dels comentaris que es van escoltar van ser positius. Tot i això, l’equip de govern va decidir modificar les normes per concedir-los la possibilitat de tancar el bar alguns dies per fer vacances. Fins hi tot es va parlar de posar una bústia de suggeriments per millorar el servei. En definitiva, un episodi més de la lamentable gestió que està fent l’equip de govern d’aquesta instal·lació.

En un altre punt, i després de mesos denunciant la manca de preus públics, finalment es va decidir fer alguna cosa, i amb els vots de PIA i CiU es va delegar a la Junta de Govern l’establiment d’aquests preus. La diferencia de fer-ho per Ple o per Junta de Govern, és que el Ple és públic i els regidors de l’oposició poden participar, a la Junta de Govern només hi són PIA i CiU, i no és pública.

Al Ple es van comentar moltes altres coses, però potser cal destacar quan se li va recordar a l’Alcalde, el Sr. Mateu, les coses que deia i criticava quan era a l’oposició, i la seva actitud actual. Com diuen alguns veïns que van donar suport al PIA, aquest no és el Mateu que van votar.

Entry filed under: Aiguaviva.

Sis mesos d’incompliments Reunió de l’AMPA